Попри всі запевнення в тому, що столична нерухомість не по кишені більшості українців, багато забудовників надають можливість придбати житло за мінімальними цінами. Портал Знай та сайт DOM.RIA підготували вибірку з найбільш бюджетних варіантів, що можуть придбати кияни та (поки що) гості міста на суму до 15 000$.

Квартири у Києві до 15 000$: міф чи реальність?
Схоже на маркетинговий хід забудовників, але виявляється - придбати квартиру під Новорічну ялинку за такі гроші цілком реально! Найвигідніші пропозиції у новобудовах, які ще будуються або щойно здані в нашому рейтингу.

ЖК Ідея

Здача в експлуатацію 1 черги ЖК Ідея відбулася в запланований час (III квартал 2016 року). В найближчих планах здача 2 черги – IV квартал 2017 року.

Однокімнатна квартира має площу 38 м². Вона буде коштувати 14 тис.$

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

[[{"fid":"177034","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"392","width":"700","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Житловий комплекс розташовано у зеленій зоні Києва, недалеко від станції метро "Бориспільська". Будинки являють собою невеличкі п'ятиповерхівки з максимально комфортним облаштуванням.

ЖК Шевченківський квартал

Дата запланованої здачі в експлуатацію житлового комплексу Шевченківський квартал – II квартал 2017 року.

[[{"fid":"177038","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"525","width":"700","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Площа 1-кімнатної квартири 25 м². На сьогоднішній день вона обійдеться в 14 тис.$. Серед безперечних плюсів новобудови – розташування близько до станцій метро "Сирець", "Дорогожичі", "Берестейська". До них можна або дійти за 15 хвилин швидкою ходою, або доїхати за 5 хвилин на громадському транспорті.

ЖК Шулявський

Дата запланованої здачі новобудови ЖК Шулявський в експлуатацію – IV квартал 2017 року.

Площа 1-кімнатної квартири 25,2 м². Квартира у новобудові буде коштувати 13,8 тис.$.

Квартири у цій новобудові трохи дешевші завдяки:

- більш далекій даті здачі об'єкту;

- віддаленності від метро (до станції "Шулявська" можна дістатися за 20 хвилин).

[[{"fid":"177040","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"460","width":"620","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Тим не менш, житловий комплекс Шулявський належить до "комфорт-класу", а висота стелі – 3 м, що досить привабливо для людей, які цінять простір.

ЖК Совські ставки

Здача в експлуатацію 1 черги новобудови Совські ставки відбулася в ІV кварталі 2016 року.

Площа 1-кімнатної квартири 25 м². Вона обійдеться на сьогоднішній день в 11,8 тис.$

[[{"fid":"177044","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"466","width":"700","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Житловий комплекс знаходиться у Соломенському районі, всього в 15 хвилинах швидкої ходи – станція метро "Деміівська". Окрім цього, до плюсів житлового комплексу можна віднести зелені насадження та декілька ставків, завдяки яким комплекс і отримав свою назву.

ЖК Кузьминський-2

Дата запланованої здачі в експлуатацію третьої секції житлового комплексу Кузьминський-2 - I квартал 2017 року.

Площа 1-кімнатної квартири 21 м². Житло буде коштувати 11,1 тис.$

[[{"fid":"177045","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"686","width":"600","class":"media-element file-default","data-delta":"5"}}]]

Житловий комплекс розташовано в зеленій зоні, що дасть можливість мешканцям проводити вільний час на природі та дихати чистим повітрям. Тим не менш, інфраструктура теж доволі розвинена − станції метро "Нивки" та "Берестейська" лише в 20 хвилинах пішої ходи.

ЖК Lego House

Дата запланованої здачів експлуатацію третьої секції новобудови Лего Хаус – IV квартал 2016 року.

Площа 1-кімнатної квартири – 19 м². Вона обійдеться на сьогоднішній день в 9 000$

Житловий комплекс розташований у мікрорайоні Стара Дарниця, від нього можна дістатися як до станцій метро "Чернігівська" та "Дарниця", так і до "Позняків". А для власників автомобіля бонусом стане близькість Броварського проспекту, завдяки якому вони зможуть дістатися будь-якої точки міста. Житловий комплекс позиціонує себе як бюджетне житло.

[[{"fid":"177049","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"556","width":"700","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

За суму до 15 000$ на вторинному ринку нерухомості Києва можна придбати кімнату в гуртожитку, комунальній квартирі або все ті ж смарт-квартири, але вже не від забудовника, а від власника.

56 000+ квартир продається на DOM.RIA. А для того, щоб швидше обрати для себе бажаний варіант, пропонуємо вам переглянути Перевірені квартири Києва на DOM.RIA.