В зоні проведення АТО з початку доби 10 березня зафіксовано 49 обстрілів бойовиків. Почастішали випадки застосування терористами реактивних установок БМ-21 Град.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. За добу четверо українських воїнів отримали поранення. Ще п'ятеро військових травмовані.

На Маріупольському напрямку 122 міліметрова артилерія бойовиків обстрілювала Гнутове, а танк та 120 міліметрові міномети вели вогонь по Мар'їнці, Важке озброєння бойовиків стріляло по Водяному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому. Під обстріл крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили Широкине та Водяне. БМП терористів обстріляла населений пункт Водяне.

На Донецькому напрямку працювали танки та міномети бойовиків. Вони обстрілювали позиції українських військових в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів терористи вели вогонь по Невельському, Луганському, а з гранатометів та автоматичної зброї - по Новгородському, Кам'янці, шахті Бутовці, Зайцевому та Пісках.

"БМП вели вогонь по Луганському. На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152 міліметрової артилерії – Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку", - розповіли в прес-центрі штабу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики "ЛНР" раптово занепокоїлися, що їх ватажка Ігоря Плотницького можуть ліквідувати.