Поліція Донеччини розповіла свою версію конфлікту в Слов'янську з нардепом Володимиром Парасюком та іншими учасниками блокади.

У прес-службі поліції Донецької області повідомили, що колона з 13 автомобілів і 35 особами близько сьомої вечора під'їхала до блокпосту в Слов'янську, щоб потрапити в зону АТО. Силовики попросили перевірити документи на зброю, проте ті відмовились.

"Внаслідок словесної сутички виник конфлікт, під час якого громадяни виявляли зневагу до закону, перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов'язки щодо забезпечення громадської безпеки", - сказано в повідомленні.

За словами копів, після словесної сутички Парасюк почав бити силовиків і намагався відібрати у них зброю.

"Присутній на місці народний депутат почав завдавати удари співробітникам поліції, намагався вирвати зброю у поліцейських, а потім і збив одного з них на машині. Поліція вжила заходів з відновлення правопорядку і стабілізації ситуації", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

В прес-службі зазначили, що під час конфлікту сім поліцейських отримали тілесні ушкодження.

На сайті поліції Донецької області розмістили відео сутички між нардепом Володимиром Парасюком і правоохоронцями.

Як повідомляв сайт Знай.ua, волонтери заявили про побиття Парасюка поліцією.