Дискову утиліту Boot Camp оновили таким чином, що тепер можна встановлювати операційну систему Microsoft на Mac з підтримкою Windows 10, повідомили у прес-службі Apple.

"Для встановлення новітньої операційної системи Microsoft на Mac необхідно виконати три кроки: переконатися, що пристрій підтримує Windows 10, отримати дистрибутив операційної системи в образі або на будь-якому доступному носії і оновити утиліту Boot Camp до актуальної версії", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Будь-який телевізор можна "перетворити" на планшет (відео)

Крім роботи Windows 10 на Mac, новітня версія гарантує повноцінну роботу роз'ємів USB 3.0, USB-C та Thunderbolt, вбудованих слотів для читання карт SD і SDXC, USB Apple SuperDrive і периферії Apple - маніпуляторів клавіатур, трекпедом і мишкою.

Нагадаємо, Windows 10 доступна безкоштовно для власників ліцензійних копій операційної системи Microsoft.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Операційну систему випустили 29 липня 2015 року. За першу добу її завантажили на 14 мільйонів пристроїв.

Нагадаємо, ми також повідомляли, що вже з'явився в продажу китайський айфон 10р і копія айфон xr.