Індійський аеропорт в Коччі планує повний перехід на живлення від сонячної енергії. На території вже встановили сонячні панелі площею у 18 гектарів.

Про це пише УНІАН.

"Потужність електростанції становить 12 мегават. Очікують, що енергії вистачить на роботу всього аеропорту", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: 10 тисяч вітрогенераторів замінять атомну енергетику України

Два роки тому цей аеропорт почав перехід на відновлювану енергію. Тоді невелику сонячну ферму побудували на даху терміналу прильоту.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наступні 25 років аеропорт не викине в атмосферу дуже багато шкідливих речовин завдяки сонячним панелям. Кількість викидів прирівнюють до того, якби машини не проїхали б близько мільярда кілометрів.

Нагадаємо, в Індії також розробляють потяг на сонячній енергії. На першому етапі сонячні панелі зможуть задовольнити до 15% потреби поїзда в електроенергії.

Нагадаємо, ми повідомляли, що iphone xs польський краще, ніж айфон 10s китай.