Повертаючись з міжнародного авіаційного салону Dubai Air Show, новий транспортний літак Ан-178 виконав найдовший за програмою льотних випробувань політ тривалістю 6 годин 14 хвилин. Про це повідомляє Військовий Навігатор.

На своєму шляху літак долав потужний зустрічний вітер, швидкість якого досягала 150 км / год. Ан-178 летів на максимальній висоті - 11600 м і приземлився ввечорі, тобто за відсутності денного освітлення. Отже, цей переліт став справжнім випробуванням задля Ан-178, і літак вдало його подолав.

Читайте також: Уряд перевірить діяльність 20 найбільших держкомпаній

До участі у виставці Ан-178 виконав 30 польотів загальною тривалістю близько 90 годин. У цих випробуваннях проводилася оцінка керованості і стійкості літака.

Нагадаємо, що колектив ДП "АНТОНОВ" ініціював народний конкурс на власну назву нового транспортного літака Ан-178.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще