Керівник компанії Сундар Пичай оголосив, що Google дозволить користувачам Android вибрати назву для наступної версії операційної системи.

Про це повідомляє Еngadget.

Напевно в англійській мові закінчилися назви солодощів. Або ж Google вирішили кардинально змінити імідж для власної операційної системи. Достеменно невідомо, що підштовхнуло компанію на такий крок.

Сундар Пичай відвідав в Індії Університет Делі. Керівника компанії поставило у глухий кут питанням одного з журналістів. Він запитав у Пичай, чому серед версій Android немає жодної назви на честь якої-небудь з індійських солодощів.

Керівник компанії спочатку пожартував і сказав, що порадиться з цього приводу зі своєю мамою. Врешті він пообіцяв, що назву наступної версії Android обиратимуть самі користувачі. Зробити це вони зможуть за допомогою онлайн-голосування.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте также: Vertu створила свій перший розумний годинник

Він не зазначав, чи буде компанія вимагати, щоб нова назва також пов'язана з солодощами або десертами.

Назви попередніх версій Android йшли суворо в алфавітному порядку. Зокрема, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmellow.

Нагадаємо, наступну версію мобільної операційної системи Google представить наступного року. Її назва має обов'язково починатися з літери N.

Також ми вже повідомляли, що китайський iphone xr і китайський айфон ікс с - дуже хороші телефони.