Каліфорнійська соціальна мережа AltspaceVR почала працювати у новому віртуальному напрямку: вона пропонує користувачам зануритися в світ 3D-спілкування, розваг і роботи.

Про це повідомляє видання Profit.

Соцмережа запрацювала в тестовому режимі, після якого врахують недоліки AltspaceVR і запустять повноцінне функціонування ресурсу. Соцмережа дасть можливість взаємодіяти людям через Інтернет за допомогою Oculus Rift - окулярів віртуальної реальності.

У новій "соціалці" приватність спілкування вважається найважливішою метою, тоді як в звичних мережах із цим бувають проблеми.

Читайте також: Apple запускає власну соціальну мережу

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Користуватися AltspaceVR можна не лише за допомогою гарнітури VR-окуляри + смартфон, але і VR-окуляри + комп'ютер. При цьому налаштування сервісу, Second Life, дозволяє переносити двомірне зображення інтернет-сервісів в 3D.

Перспективний соціальний сервіс дає можливість поринути у світ онлайн-ігор, зокрема, брати участь у чемпіонатах, переглядати фільми, спілкуватися, створювати робочі групи і віртуальні офіси тощо.

Для використання AltspaceVR потрібно на ньому обов'язково створити обліковий запис і вибрати собі 3D-аватар, який буде віртуальним представником користувача в інтернет-середовищі.

При цьому "ставити" своє обличчя йому необов'язково.

Також ми писали, що вже можна купити китайський самсунг с10 плюс і телефон - копія китайського самсунга с10 +.