Компанія Nikon розробила кріплення для своїх камер Heartography, за допомогою якого собаки можуть автоматично фотографувати моменти, коли вони сильно схвильовані.

Новий пристрій робить автоматичну фотографію в той час, коли у тварини підвищується пульс, тому користувачі фотоапаратів роблять кадри, тільки коли бачать щось дійсно хвилююче.

"Heartography" складається з двох частин - кріплення для камери,яке вішають на шию собаці, і еластичного браслета, що вимірює їх пульс. Браслет зв'язується з фотоапаратом через Bluetooth, щоб не заважати руху тварини, а також виводить вимірювані показники на невеликий OLED-дисплей.

Власник може вручну налаштувати пульс, при досягненні якого камера на собаці почне автоматично робити знімки. На ринку існує безліч рішень для зйомки, яку можуть робити тварини, наприклад спеціальні кріплення для GoPro, проте Nikon першою зробила цю систему інтелектуальною.

Матеріал по темі: Восьминіг сфотографував вченого

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще