Компанії Nice Architects розробила унікальний будинок. Він отримав назву Ecocapsule. Будинок має не тільки компактні розміри, а й вражаючі показники автономності.

Мініатюрний житловий комплекс не потребує міської електромережі та інших комунікацій. Він оснащений вітрогенератором на 750 Вт, сонячними батареями, системами збору дощової води і фільтрації. Це справжня знахідка для тих, хто хоче заощадити на комунальних послугах.

Ecocapsule нагадує футуристичне яйце. Транспортувати його досить легко. Його можна використовувати як причеп і легко міняти одне мальовниче місце на інше.

Читайте также: Harley-Davidson назвав дату запуску першого електромотоцикла

Розробники проекту проявили кмітливість і розмістили у 8 квадратних метрів внутрішнього простору ліжко, раковину, вікна, туалет, шафки і кухню. Ще навіть залишилось вільне місце. Підлога і стеля Ecocapsule оздоблені під дерево.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інші характеристики будинку і вартість поки не відомі.