В рамках проекту MX3D в Амстердамі з'явиться новий міст. Його створять роботи на основі 3D-друку. Він буде виготовлений з композитної стали за допомогою новинок робототехніки. Роботи зможуть здійснювати 3D-друк в повітрі.

Про це повідомляє "Рhys.org".

Команда розробників зазначає, що завдяки використанню промислових роботів з декількома робочими осями будівництво виходить на новий рівень. Можна буде створювати об'єкти зі сталі, алюмінію або міді без підтримуючих конструкцій. Саме це стало основою для створення моста.

"Ми сподіваємося, що роботи будуть створювати свої власні опори, поступово просуваючись вперед по воді", - заявляють у команді розробників.

Роботи почнуть друк з одного боку каналу і закінчать її на інший. У підсумку вийде повноцінний міст.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Малайзійські архітектори збираються будувати хмарочоси в скелях

Підготовчі роботи до будівництва такого моста закінчаться в 2017 році, а друк конструкції займе близько двох місяців. Розташування моста стане відомим до вересня цього року.

Також ми писали, що прошивка під євро 2 і прямоточний глушник - потрібні в автомобілі.