Підбір одягу по фігурі, пошук паркувального місця у час пік, друк протезів на 3D-принтері та інші унікальні розробки покажуть завтра у Києві. За звання кращого стартапа боротимуться 8 українських проектів на фестивалі Pioneers Kyiv.

"Це хороша можливість привести інновації ближче до ринку, зробити відомими перспективні проекти і знайти інвесторів для їх реалізації. Зростання українських підприємців допоможе відбудувати нашу Батьківщину і поліпшити життя кожного громадянина. Саме на PioneersKiev ми можемо знайти проекти, які принесуть інновації для всього світу", - сказав "Знай" організатор фестивалю Сергій Лисак.

Переможник київського конкурсу поїде на фестиваль PioneersKiev у Відні 24-25 травня 2016 року. На ньому щороку презентують понад 1600 стартапів із 90 країн за участю більше 400 інвесторів.

Серед учасників українського конкурсу чимало унікальних розробок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Киянин Андрій Маранов розробив додаток для мобільних пристроїв, якій дозволить відсканувати капіляри і судини на руках і ногах. Додаток ARanEd в перспективі підвищить якість роботи лікарів, дозволить завести в базу даних копію кісток кожної людини і надрукувати на 3D-принтері протез.

Додаток AstraFit дозволяє підібрати одяг по фігурі та одразу порадить, в яких саме магазинах вашого міста є найкращі для вас пропозиції.

Читайте також: ТОП-10 винаходів волонтерів для АТО

Водіїв може зацікавити програма Tap4Parking, яка дозволить знайти паркувальне місце у час пик. Інформацію програма буде підтягувати з онлайн-мап та супутників.

Додаток UnitedHelp захистить власника у загрозі пограбування, нападу, побиття. Одним натисканням тривожної кнопки SOS можна викликати найближчу до вас охорону службу або патруль міліції. Розробники обіцяють удосконалити, щоб на виклик приїжджала команда допомоги не пізніше ніж за 2 хвилини.

На заході виступлять провідні фахівці онлайн-бізнесу: Марк Турелл, Іво Радуловські, Майкл Рябоконь, Наталя Березовська та інші.

Захід відбудеться у Центрі сучасного мистецтва "М17" з другої до шостої години.