Стартап-компанія з Массачусетського технологічного інституту винайшла сферичну камеру для безпечного обстеження потенційно небезпечних і важкодоступних місць. Камера розрахована на використання службами порятунку та охорони правопорядку.

Стартап-компанія Bounce Imaging після трьох років розробки оголосила про те, що готова запустити у виробництво камеру Explorer розміром трохи менше тенісного м'яча.

Камера має захисну оболонку з товстої гуми і шість вбудованих об'єктивів, обрамлених світлодіодними спалахами. Кожен об'єктив робить декілька кадрів на секунду. Вбудований процесор за секунди склеїть зображення в панорамні з оглядом 360 градусів, перед відправленням їх на смартфон користувача.

Читайте також: В Японії продали тисячу емоційних роботів за хвилину

Таке рішення стане в нагоді, коли потрібно перевірити позиції бойовиків, відшукати людей під завалами або виявити місця витоку хімічних речовин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Перша партія Explorer для потреб американських силових структур випустять у кількості 100 екземплярів . Компанія планує покращити дизайн сферичної камери.