25 липня в Києві на території Державного музею авіації відбудеться "Еnergy Autoshow".

Про це повідомляє 24 канал.

Такий захід відбудеться вперше в Україні й триватиме два дні. Мешканці та гості столиці позмагаються у тюнінгу машин і автозвуку у форматі під відкритим небом.

Всю територію музею розділили на зони, а епіцентром всієї денної програми снане зона "Energy Autoshow", де проходитимуть змагання по зовнішньому і внутрішньому тюнінгу, по звуковому тиску SPL, аерографії та змагання на найгучніший звук вихлопу у мотоциклів.

Матеріал по темі: Atlas Weekend: 2 дня, 2 сцени, 30 артистів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На другій зоні - "Main Stage" відвідувачі заходу оберуть "Мiss Еnergy Autoshow - 2015". Після цього відбудеться концерт, головними хедлайнерами якого стануть O.Torvald, Друга Рика, Bahroma, MONATIK.

Також в цій зоні буде головний танцпол Еnergy Autoshow. Окремо будуть зони DJ Бар і Пікнік, а для спеціальних гостей шоу передбачили VIP зону.

Нагадаємо, що в Києві на ці вихідні на Співочому полі відбудеться фестиваль шоколаду.