Google запустив безкоштовний повчальний сервіс для вчителів з різних країн світу.

Освітній онлайн-центр для вчителів дозволить отримати доступ до різних учбових матеріалів. Правда, скористатися сервісом може поки лише той, хто володіє англійською мовою. Про це повідомляє imena.ua.

Також він навчить педагогів використовувати інструменти Google в учбовому процесі, щоб крокувати в ногу з часом.

Як повідомляють у компанії, система зручна тим, що "не вимагає від слухача сидіти за монітором в певний час або проходіть уроки в відповідній послідовності".

Читати також: Учені в андронному коллайдері виявили частку пентакварк

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Сервіс пропонує користувачеві вибрати рівень, охопити теми професійного зростання, заощадження часу і навчання студентів. А в розділі "Професійне зростання" є інформація про те, де і як шукати відповіді на питання.

Нагадаємо, також Google вводить ряд інноваційних функцій для спілкування за допомогою годинника Android Wear. Власники "розумних" годинників зможуть обмінюватися інформацією за допомогою системи Together.