Загін дронів сформували в поліції міста Нанкіна, що розташоване в 300 кілометрах на північ від Шанхая. Шість офіцерів поліції вже навчаються керувати безпілотниками.

Про це повідомляє The Guardian.

Загалом у загоні буде задіяно сім дронів.

З минулого року безпілотники почали набувати широкої популярності по всьому світу. Більше того, останнім часом вони все частіше привертають увагу різних державних служб і приватних компаній.

Незважаючи на деякі проблеми, пов'язані з безпекою і юридичними питаннями, нанкінська поліція вирішила використовувати дрони для гарантування безпеки на вулицях міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Читайте також: Роботи обіграють людей у футбол у 2050 році (відео)

Перший загін поліцейських безпілотників вже заступив на службу, а команда з шести операторів здійснює щоденні тренування і відточує майстерність керування квадрокоптерами.

Бюро громадської безпеки Нанкіна повідомило, що дронів будуть використовувати для спостереження при проведенні масових публічних заходів, пошукових операцій, а також для надання допомоги в надзвичайних ситуаціях.