Житель столичних Позняків намагався лікувати інфаркт хрестами та обрядами. Як стало відомо, чоловік був глибоко віруючим і вирішив, що в нього вселився злий дух. Як передає "КП в Україні", коли йому стало гірше, його забрали медики.

Фельдшер наполегливо пропонував пацієнтові їхати в лікарню, переконуючи, що у того все-таки інфаркт. І якщо вчасно не ввести потрібні препарати, то до наступного дня можна і не дожити. Але той вперто відмовлявся.

Читайте також: "Демон" напав на 96-річну киянку - поліція розібралася (фото)

"Немає в мене ніякого інфаркту. Ще годину, закінчує обряд і все пройде", - відповідав йому хворий.

Зрештою його вдалося переконати поїхати в лікарню. У лікувальному закладі з'ясувалося, що інфаркт - повторний. Лікарі його впізнали, оскільки минулого разу він теж боровся з ним аналогічними методами. З'ясувалося, що пацієнт - парафіянин однієї відомої секти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно київська поліція врятувала літню даму від "демона". Коли патрульні прибули на виклик, 96-річна старенька заявила, що бачить демона, який "з п'ятки висмоктує у неї енергію".