Вчора, 18 грудня у Берегові, що на Закарпатті пересічні перехожі стали свідками незвичайної та романтичної пропозиції руки та серця.

Про це повідомляє місцевий портал "Закарпаття онлайн".

Оригінальність освідчення полягала в тому, що хлопець на ім'я Меньгерт є рятувальником Берегівського УДСНС України у Закарпатській області. Сміливець приїхав до коханої Олександри на пожежному автомобілі та подарував дівчині величезний букет троянд та каблучку.

Під час здійснення романтичної пропозиції хлопця підтримували його колеги, котрі на радощах відкоркували шампанське.

Також, одним з найоригінальніших кавалерів вважають хлопця Метта з Атланти, що у Сполучених штатах. Він зняв для коханої стрічку, в якій просить її руки у батька дівчини. Наречена Джинні прийшла з подругами до кінотеатру на фільм "Форсаж", а замість цього побачила приголомшливе освідчення з великого екрану.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відеозапис романтичного моменту зібрав більше 30 мільйонів переглядів на YouTube.

Читайте також: Закохані пенсіонери потрапили в Книгу рекордів України

Натомість, сміливець із Португалії попросив про допомогу з освідченням у самого Тома Круза. Закоханий Жоао працював оператором під час зйомок фільму з відомим актором. Враховуючи, що його наречена є прихильницею Тома, він запропонував акторові відповідальну місію, і той безкоштовно згодився. Звісно, наречена Соня не змогла відмовити Тому Крузу.