Напередодні новорічних і різдвяних свят представники Бердичівського благодійного фонду "Оберіг-26" привезли на передову необхідні продукти, смачні подарунки і привітання.

Для бійців записали відеопривітання діти і жителі Чуднівщіни, передає житомирський телеканал Житомир.today.

Повідомляється, що, коли дітей і дорослих просили передати привітання в зону АТО своїм землякам, від охочих не було відбою. І діти, і дорослі бажали бійцям найголовнішого - щоб в Україні настав мир, і всі живими повернулися додому.

Армійці подивилися відеозвернення дітей і земляків зі сльозами гордості за міцний тил. І це, кажуть бійці, що не від слабкості. А від того, що щасливі захищати свою землю і таких гідних людей.

Читайте також: Терористи у формі ЗСУ обстріляли Зайцеве

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, бійці з передової записали зворушливе привітання для дітей з Днем Святого Миколая. Військові привітали своїх діток, які чекають їх вдома, і всіх маленьких українців. Побажали їм закінчення війни, радості і подарунків.