Мийка із самообслуговуванням приносить 5-6 тис. грн на день. На неї приїжджає у 5 разів більше машин, ніж на традиційну безконтактну.

"Особливість цієї полягає в тому, що вона дешева. Якщо на безконтактній помити автомобіль коштує 70 гривень, то тут можна вкластися у 20", - говорить "Знай" Владислав Марцинович, бізнес-консультант GT-Marketing.

Така мийка розрахована на одночасне обслуговування 4 автомобілів. У кожному боксі два пістолети з високим тиском: один розпилює воду, інший — піну. Також є щітка та гофра пилососа. На стінці встановлене табло із сенсорними кнопками. На ньому обирають тип миття – вода, шампунь, віск. Кожен коштує 10 гривень

"Тобто збити грязюку можна і за десятку, а на традиційних мийках за це просять 30-40 гривень. Також перевагою є самостійне обслуговування. Багатьом автолюбителям просто подобається мити своє авто", - зазначаэ експерт.

Комплекс на 4 бокси для миття коштує від 1,1 млн грн.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Є різні комплектації: із підігрівом підлоги, потужнішими насосами та іншими додатковими функціями. В середньому такі комплекси окуповуються за два роки. Вони дуже популярні у країнах Західної Європи", - каже фахівець.

Щомісяця мийка приносить 80-100 тис. грн. залежно від погоди, пори року та місця розташування. Витрати на мийку щомісяця – 25-30 тис. грн..

"Це 5-6 тисяч гривень одному найманому працівнику, який ходить між боксами і контролює та допомагає автовласникам. Також немало йде на розхідники – шампуні, віск, форсунки розпилювачів тощо", - говорить фахівець.

Матеріал за темою Кавовий автомат приносить 2 тисячі гривень на місяць

Попит на мийки такого рівня цьогоріч буде найбільшим за останні роки.

"Після девальвації гривні люди намагаються на всьому заощадити. Для багатьох миття автомобіля взагалі стало розкішшю. Тому зараз, як ніколи, всі бюджетні послуги дуже затребувані. Хто перший займеться таким бізнесом, той найбільше заробить".