Російська поп-співачка Наташа Корольова разом з чоловіком Сергієм Глушко, більше відомим як стриптизер Тарзан, відзначили 13-ту річницю весілля.

З цієї нагоди парочка влаштувала гуляння у своєму заміському будинку, а Наталія виклала в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій зображена у фаті, майці та поряд з тортом. Десерт прикрашають два бегемоти.

За спиною у співачки можна побачити гелеві кульки, а також гостей, що зібралися на святкування.

Читайте також: Сім'я Ротару показала ідеальний сімейний відпочинок (ФОТО)

Традиція пишно відмічати річницю весілля у Сергія і Наталі триває з першого року їх спільного життя. Вони повторюють шлюбні клятви у різних місцях. Свого часу пара зробила це у Києві, звідки Наталія родом, Майямі, на Кіпрі, в Парижі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У пресі подружжя часто "розлучають", але на всі закиди заздрісників Наталія зазвичай відповідає: "Мій чоловік по гороскопу - Собака. А раз вона вже найшла свого господаря, то ніколи не подивиться ні на кого іншого".