49-річна голлівудська актриса Ніколь Кідман прийшла на церемонію вручення премії BAFTA в "занадто непристойному" плаття.

Саме такими словами характеризують її вбрання маленькі донечки, якщо їм не подобається фасон маминого одягу.

"Я знаю, у моєї сукні занадто глибокий виріз. Якби це побачили мої дівчатка, вони б його неодмінно забракували. Я точно знаю, що б вони сказали - адже якщо дочки бачили у мене раніше такі фасони, вони реагували саме так. Вони заявили б: "Ні, мамо! Так не можна, це плаття занадто непристойне!" - зізналась Кідман.

Читайте також: Ніколь Кідман зруйнувала стереотипи про старість

Ніколь розповіла, що її маленькі знавці моди - шестирічна Фейт і восьмирічна Сенді - вважають за краще, коли їхня мама одягається як фея, принцеса. А оскільки Кідман носить дещо інший стиль одягу, то її донечки впевнені в тому, що їхня мама просто не вміє одягатись. Дівчатка постійно дають Ніколь поради щодо моди і вони були дуже здивовані, коли артистці вручили премію "Найстильніша".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

До слова, на церемонії вручення премії BAFTA, яка проходила в лондонському Royal Albert Hall, Ніколь Кідман отримала нагороду за кращу жіночу роль другого плану.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Ніколь Кідман прикрасила обкладинку австралійського журналу Vogue.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ https://t.me/znajua