Про те, чому росіяни перестали тверезо оцінювати інформацію і адекватно реагувати на події в країні, і як їх ґвалтує влада, розповів російський співак і композитор Олексій Лебединський.

Музикант, добре відомий і в нашій країні під сценічним ім'ям "Професор Лебединський" (особливо за піснею "Я убью тебя лодочник"), поділився своїми роздумами про те, як російська пропаганда притупляє здоровий глузд громадян, зомбує і відволікає їх від реальних проблем.

Читайте також: Путін веде Росію до краху і революції - екс-піарник Гельман

"Зомбують люто. Тому люди перестали нормально реагувати на інформацію. Ну просто в обличчя їм кажеш:" Ти розумієш, що путінські друзі - мільярдери? ","Ти розумієш, що вся країна розграбована?". А люди відводять очі і кажуть:" Ну ладно, а Обама он що робить ?! ", - цитує слова артиста видання "Обозреватель".

"При чому тут Обама, я їм кажу. Чого ви з Фоми на Ярему весь час перекидуєте? Тебе, любий мій російський співвітчизник, трахає в дупу твій же уряд, при цьому вказуючи тобі на те, що в цьому винен хтось інший: українці, сирійці, американці, геї з Європи - та хто завгодно! А ти ведешся на цю маячню, як тупа курка ". Розумію, дуже важко зізнатися, що у тебе член Путіна в дупі, і що ти - тупий баран, але зізнатися скоро все одно доведеться - цей мерзенний акт видно вже всьому світу", - так колоритно висловлює своє обурення Лебединський.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Музикант вважає головним джерелом впливу на громадян Росії телебачення. За словами Лебединського, поки російські телеканали роблять все можливе, щоб "зомбувати" і відволікати людей від реальних проблем, якихось змін в його країні не варто чекати.

Як повідомляв сайт Знай.ua, виконавець пісні "Я убью тебя лодочник" Олексій Лебединський прийняв рішення покинути свою країну. Тепер музикант живе в США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ