Вступники з Криму та Донбасу можуть подавати документи до приймальних комісій вищих навчальних закладів без військового квитка та посвідчення про прописку.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти.

"Міністерство освіти і науки дозволило приймальним комісіям вишів у 2015 році приймати документи від мешканців АР Крим та окупованих територій Луганської та Донецької областей без військового квитка або посвідчення про прописку", – повідомили у Міносвіти.

Читайте також: Українські виші зможуть відраховувати студентів за плагіат

Таке звернення до ВНЗ міністерство підготувало з метою забезпечення прав на освіту вступників, а також у зв'язку з суспільною ситуацією в країні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як ми повідомляли раніше, перший заступник міністра освіти та науки Інна Совсун заявила, що учасники АТО замість ЗНО складатимуть окремі іспити у виші.