Патрульна поліція Києва інспектує парковки біля Верховної Ради та Кабінету міністрів та фіксує порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомив представник секретаріату Кабміну Дмитро Чигрин на своїй сторінці у Facebook.

Поліцейські фотографують автомобілі, що припарковані з порушенням правил. Потім вони виписують протоколи порушникам.

"Днями говорив з Хатією Деканоїдзе про те, що українців буде важко відучити порушувати правила дорожнього руху. На що Хатія сказала: "А думаєш, у Грузії водіїв було легко змусити користуватись ременем безпеки?", - розповів Чигрин.

Нагадаємо, у Києві відкрили офіс Головного управління патрульної поліції. У церемонії відкриття центру брали участь прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, посол США Джеффрі Пайєтт, очільник МВС Арсен Аваков, його перший заступник Ека Згуладзе, а також заступник держсекретаря США Вільям Браунфілд.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Центр патрульної поліції відкрили у Києві (фото)

У офісі можна дізнатися про розгляд адміністративних матеріалів та звернень інформаційного характеру, а також отримати інформацію щодо евакуйованих автомобіль.

Крім того, тут можна сплатити штраф, оскаржити постанову про адміністративні стягнення, взяти участь у розгляді адміністративних матеріалів та подати звернення щодо патрульної служби чи патрульного.