Державне агентство України з питань кіно заборонило ряд російських фільмів. Зокрема, кілька сезонів відомого серіалу "Бандитський Петербург".

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Державне агентство України з питань кіно анулювало прокатні посвідчення і скасувало державну реєстрацію на ряд телевізійних серіалів. Це "Летючий загін","Бандитський Петербург 4. Арештовано","Бандитський Петербург 5. Опер","Бандитський Петербург 6. Журналіст", "Звіздар"", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: YouTube можуть заблокувати через серіал "Фізрук"

Наголошується, що Держкіно розробляє проект, покликаний встановити чіткі критерії для визначення заборонених фільмів за максимально прозорою системою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше українське Держкіно заборонило до показу 162 фільми і телесеріали, які були вироблені в Росії з 1 січня 2014 року. Іншу кінопродукцію розгляне спеціальна експертна рада на предмет пропаганди російських силових структур.