У Хмельницькій області 21-річного учасника АТО засудили до 15 років позбавлення волі. Військовослужбовець скоїв умисне вбивство.

Про це повідомляє hronika.info.

У листопаді минулого року військовослужбовець вирішив продати свою земельну ділянку, яку він отримав як учасник АТО. Під час розмови із потенційним покупцем між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку.

В процесі сутички гість, застосувавши прийоми рукопашного бою, убив потерпілого господаря.

"Військовослужбовець викрав із помешкання прикраси, годинник, сумку, кошти у сумі більше 50 тисяч гривень, ключі та технічний паспорт від автомобіля. Аби приховати сліди злочинів, облив бензином квартиру разом із трупом потерпілого та підпалив", - повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час обшуку житла засудженого правоохоронці виявили викрадені предмети, понад 300 набоїв різного калібру та вогнепальну зброю. Їх боєць придбав за період перебування в зоні проведення АТО.

Читайте також: Швед вбив росіянку дошкою для серфінгу (відео)

Суд виніс чоловіку вирок у вигляді 15 років позбавлення волі і стягнув 70 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди.