Нову військову форму "Варан ВСУ" 25 липня відправили до 79-ї аеромобільної бригади. До відправки її підготував фонд допомоги армії "Крила Фенікса".

Про це повідомляє УНІАН.

Форму за новим зразком виробляють в Україні, починаючи від тканини і завершуючи пошивом.

Читайте також: Опублікували фото експериментальної форми для бійців АТО

Комплект одягу складається із польового літнього костюму, кепки "Мазепинки", панамки польової кольорової гамми "Варан-ВСУ", футболки та трусів у забарвленні "Койот".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал, що використовувався під час пошиву - тканина форми: 100% х/б, виробництва Україна, тканина білизни: 95% х/б + 5% еластан, виробництва Україна.

Нагадаємо, раніше радник президента України Юрій Бірюков розповів на своїй сторінці в Facebook про те, що нова форма не лише зручна, а й сучасна та красива.

"Вам будуть подобатись фотки бійців в новій формі. Ви будете радіти за те, що армія починає виглядати круто", - написав він.

У військової форми з'явився новий малюнок і специфічна фарба.

За словами радника, зараз також відпрацьовують нові експериментальні елементи речового забезпечення для ВСУ.