У Києві, по території Національного природного парку "Голосіївський розробили спеціальний маршрут для велосипедістів.

Про це повідомила асоціація велосипедистів Києва.

"Маршрут розробляли протягом останніх трьох місяців. Над ним працювали спільно велосипедисти та мешканці Голосіївського району на території лісу та прилеглих територій - ВДНГ, Астрономічної обсерваторії тощо", - розповіли у прес-службі асоціації.

Читайте також: Велопарковки з'явились на столичній Поштовій площі (фото)

Адміністрація парку планує узгодити схему із власниками прилеглих територій задля організації єдиної мережі рекреаційних велошляхів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі Асоціація велосипедистів Києва обговорює можливість участь ініціативи "Агенти змін" у розробці варіантів маркування маршрутів та організації навігації на усіх маршрутах.

У соціальних мережах неоднозначно реагують на новину. Користувач Facebook Богдан Тодчук вважає, що такий маршрут розробили давно.

"Мені не подобається слово "велосипедисти" в цій новині. Треба якось конкретніше відзначити. Я знаю багато велосипедистів, а може набратися ще більше, які вже років як з 10 розробили велошляхи тут. Якось нечесно брати на себе таку заяву", - написав він.