Пяний депутат районної ради від партії "Батьківщина" Юрій Шипов близько п`яти годин ігнорував вимоги працівників Дорожної автоінспекції вийти з авто.

Про це розповіла у Facebook активістка "Варти 1" Маша Воробець.

Сьогодні вранці на канал "Варта1" надійшло повідомлення, що у місті Миколаїв Львівської області працівники Державної автоінспекції зупинили автомобіль Land Rover, який належить депутатові Юрію Шипову.

Спочатку водій не зупинився на вимогу ДАЇ. Після тривалого переслідування машина все ж таки зупинилася.

"Водій заблокував авто і відмовився виходити. Натомість пересів на заднє сидіння. По попередніх даних це депутат Миколаївської районної ради від партії "Батьківщина" Шипов Юрій Олександрович, який окрім цього є лікарем стоматологом Миколаївської КЦРЛ. В даний момент на 08.40 він так і не вийшов з авто. Мені вдалось сфотографувати через вікно дану особу та його візитну картку", - написала Воробець.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Під Києвом затримали охоронця Міноборони з "калашем"

Працівники міліції склали протокол про адміністративне порушення через відмову зупинитися на вимогу ДАЇ та вилучили посвідчення водія.