Колишні студенти педагогічного університету звернулися до міністра освіти Сергія Квіта з проханням видати їм дипломи, бо вони не можуть влаштуватися на роботу без них.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

Випускники Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленко схвильовані, що досі не отримали своїх дипломів. Вони звернулися з цією проблемою до міністра. У своєму листі випускники написали, що не можуть влаштуватись на роботу, бо в них й досі немає дипломів.

"Міністерство освіти і науки України наголошує на недопустимості порушень термінів видачі дипломів випускникам, однак уже кінець липня, а ми й досі не можемо отримати дипломи. Першого липня в нашому університеті пройшов випускний магістрів, але, на жаль, окрім мантій наш статус магістрів ніщо не підтверджувало і не підтверджує до теперішнього часу", - скаржаться вони.

Випускники зазначили , що заклад порушує строки видачі документів. Однак в деканатах повідомляють, що затримки з видачею відбуваються з вини міністерства. Колишні студенти стверджують, що вчасно сплатили кошти за виготовлення дипломів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Львівським випускникам вишу видали дипломи без дат

"Чому вони досі не надруковані, чи може ці гроші хтось використовує у власних комерційних цілях? Нас цікавить, чим ми гірші від інших випускників вищих навчальних закладів, які вже отримали дипломи як в Полтаві, та і в цілому по Україні?" - заявляють випускники.

У своєму зверненні вони просять міністра освіти допомогти в отриманні дипломів, щоб вони, нарешті, могли надати їх роботодавцям і почати працювати.