Серед терористів угрупування "Сомалі" на Донбасі воюють снайпери з 19-ї мотострілецької бригади, яка дислокується у Владикавказі Північної Осетії.

Про це повідомили учасники проекту OSINT-розвідки InformNapalm. Експерти віднайшли профілі військових у соціальних мережах. Передає ТСН.

Серед військових Геннадій Закачурин у 2014 році він проходив строкову службу у складі роти снайперів 19-ї бригади. У фотоальбомі, який він опублікував на своїй сторінці у мережі, є декілька знімків з Донбасу. Публікації датовані 2015 роком, серед них є групове з бойовиками формування "Сомалі".

Також волонтери знайшли товариша по службі Закачурина Іллю Рудих, військовослужбовця 19-ї мотострілецької бригади. У військового є фото датовані 2015 року на Донбасі з двома товаришами. Таке саме фото опублікував 30 квітня 2015 року снайпер Артура Кудабаєва.

На публікації, яка завантажена у вересні 2014 року, Рудих позує в прикордонному з Україною районі Ростовської області, в нестатутній формі "гірка", яку найчастіше носять російські військові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Матеріал по темі: Бойовики обстріляли мирне селище Новгородське із танків

На знімках Закачурина з автовокзалу Ростова-на-Дону є також Дмитро Абгадееєв. Він присутній у профілі бойовика "Сомалі" на фотографії в донецькій квартирі, а також серед фотографій Іллі Рудих на груповому фото з місця дислокації 19-ї бригади біля таблички "старт" і на колективному фото снайперів з полігону під Владикавказом.

Нагадаємо, що російська влада постійно заперечує присутність російських військових на Донбасі.