В непальському селищі принесли в жертву дитину, передає CNN.

Тіло 10-річного хлопчика знайшли на полі біля села, що на південному заході Непалу. При огляді місця події поліція звернула увагу на те, що голова дитини була майже відсічена від тіла.

Розслідування показало, що вбивство замовив один з місцевих мешканців. Декілька днів тому, він звернувся до чаклуна, щоб вилікувати свого сина. А вже той порадив провести ритуал з жертвоприношенням людини. Чоловік заманив хлопчика у храм, пообіцявши солодощі та п'ятдесят рупій (49 центів США). Там чаклун провів ритуал, який закінчився відрізанням голови хлопцю.

Читайте також: В Іраку жорстоко розправилися з геєм

Поліція затримала 11 осіб, у тому числі чаклуна за підозрою у вбивстві. П'ятеро з них, враховуючи батька, зізнались у злочині. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про стан хворого хлопчика не повідомляють.