Активісти Автомайдану за допомогоб літального засобу розсекретили елітне житло прокурора Київської області Олександра Корнійця.

Відео вони опприлюднили на власному каналі Youtube.

Активісти наклали смішний пісенний супровід на відео з шикарним будинком, в якому під час обшуку правоохоронці знайшли 104 діаманти.

Триповерховий будинок з гаражем зняли з висоти, на його території облаштований розкішний сад з невеликим озерцем. Зараз вартість будинку становить близько 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 6 липня Генпрокуратура і СБУ затримали заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця за підозрою в отриманні 3 мільйонів грн хабара.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після цього заступник Генерального прокурора Давід Сакварелідзе почав боротьбу з корупціонерами у відомстві. Під час підписання нового закону про прокуратуру на особистій зустрічі з главою держави Петром Порошенко Віктор Шокін та Давід Сакварелідзе запевнили президента, що вони діють, як одна команда.

Читайте также: "Діамантових" прокурорів залишили за ґратами на місяць

24 липня екс-перший заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакін вийшов з-під арешту, заплативши за себе заставу в розмірі 6,4 мільйона гривень.

Зампрокурора Володимир Гузир тоді потрапив у центр скандалу, заявляючи, що його затримання було незаконним. Сьогодні він пішов у відставку.