Делегація Збройних сил США на чолі з командувачем Військово-Повітряних сил США в Європі генералом Френком Горенцом поінспектувала військових на базі у Василькові.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, новопризначений генерал-лейтенант Сергій Дроздов зустрів американських військових.

"Ми розглядаємо співпрацю з Повітряними силами Збройних Сил України як пріоритетну для себе і готові надати допомогу для стабілізації миру в Україні", - зазначив генерал Френк Горенц.

Представники двох делегацій обговорили успіхи та можливості боєздатності українських військових у зоні АТО. Дроздов і Горенц обговорили подальшу співпрацю в розвитку військово-повітряних сил України.

Читайте також: "Укроборонпром" увійшов у сотню найбільших оборонних компаній світу

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 19 липня "410 завод Цивільної авіації" отримав сертифікат НАТО. Це дає можливість ремонтувати авіацію відповідно до стандартів Альянсу.

Група експертів НАТО прибула 14 липня в Київ, щоб оцінити здатність підприємства. Ця подія відбулася в рамках розробки пілотного проекту з відновлення можливостей українських Військово-морських сил.

На закритих переговорах між українськими силовиками і фахівцями НАТО говорили про створення патронного заводу в Україні в обмін на той, який зруйнувався в результаті обстрілу на Луганщині.