Кодимський районний суд дав двом ухильниками від мобілізації умовні терміни, але Апеляційний суд Одещини вирок скасував і постановив відправити чоловіків на два роки в колонію.

Чоловіків, які не захотіли виконати обов'язок перед Батьківщиною, заарештували в залі суду після оголошення вироку.

Зокрема dumskaya.net повідомляє, що одеська прокуратура наполягла на тому, що вирок Кодимського райсуду є неправомірним, оскільки по суті звільняє ухильників від військової служби.

Читайте також: У РФ активіста судять за репост демотиватора з Медведєвим

Прокурори сподіваються, що цей прецедент послужить уроком всім ухильниками і допоможе запобігти потенційним порушенням законів про несення військової служби.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, двоє засуджених чоловіків, покликаних по мобілізації, відкрито ухилялися від несення військової служби і більше семи місяців не приходили на вимогу до військкомату. У цей час їхній підрозділ виконував задання в зоні проведення АТО під Маріуполем.