Головний рабин Києва та України Яків Дов Блайх відзначився, надівши на зустріч з Президентом України Петром Порошенком, мером Києва Віталієм Кличком і прем'єром Арсенієм Яценюком, а також членами Всеукраїнської ради церков патріотичні запонки.

Про це повідомив фотокореспондент "Апострофа".

Зокрема повідомляють, що на запонках головного українського рабина зображений український тризуб усередині зірки Давида.

Читайте також: Ортодоксальний єврей воює проти москалів

Нагадаємо, захід проходив у вівторок, 28 липня, на Володимирській гірці. Свято приурочили до річниці Хрещення Русі-України і 1000-річчю з дня преставлення князя Володимира Великого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також повідомляється, що на зустрічі також був присутній глава Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій і глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет.