Учора активісти "Правого сектора" звинуватили виконуючого обов'язки начальника адміністрації морського порту міста Олександра Попова в тому, що він не компетентний у процесі реформування структури порту.

На своїй сторінці в "ВКонакте" лідер організації Михайло Борсук повідомив, що чиновник блокує реформи

Активісти облили Попова зеленкою, чим хотіли привернути увагу до існуючих проблем на підприємстві.

"Попов почав репресії щодо незадоволених його керівництвом працівників. Люди, які звернулися в "Правий сектор" з проханням їх захистити розповіли, що Попов чинить тиск на співробітників порту, принижує їх і погрожує звільненням", - написав Борсук.

Лідер місцевого осередку заявив, що ця акція була попереджувальною, якщо Міністерство інфраструктури України на чолі з Андрієм Пивоварським не зверне увагу на реальні проблеми, то вони не залишать його в спокої.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: У Прикарпатті невідомі підпалили офіс "Правого сектора" (фото)

"Ми не дозволимо знущатися над портовиками, які багато років працюють для економічного розвитку регіону та країни", - додав Борсук.

Нагадаємо, що нещодавно "Правий сектор" розігнав у Запоріжжі мітинг проти прокурора.