У Полтавській області правоохоронці затримали двох "мисливців за металом", які протягом місяця пошкодили більше 300 могил у восьми селах Глобинського району.

"Одному із затриманих 35 років, він має судимість за вбивство, іншому – 44, у поле зору правоохоронців не потрапляв", - повідомляє МВС.

Міліція затримала зловмисників під час чергової спроби вивезти з цвинтаря демонтовані вироби з металу.

На "полювання" спільники виходили вночі. Викрадений на сільських кладовищах метал вони перевозили на легковому автомобілі і реалізовували через підпільний металоприймальний пункт, де працювала їх 28-річна знайома.

Спільники стверджують, що здобуті незаконним шляхом гроші витрачали переважно на алкоголь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Підлітки вбили таксиста цеглою і втопили труп

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактами наруги над могилами. Затриманим загрожує від семи до дванадцяти років ув'язнення.