Басманний суд Москви заарештував на два місяці главу Кізлярского району Дагестану Андрія Виноградова, якого підозрюють у вбивствах і фінансуванні тероризму. Про це повідомляє ТАСС.

"Дані про його особу дозволяють суду прийти до висновку, що, залишаючись на волі, він може сховатися від слідства, чинити тиск на свідків або іншим шляхом перешкодити слідству", - сказала суддя Валентина Левашова.

Сам дагестанський чиновник відкинув підозри у вбивствах і фінансуванні тероризму. Він заявив, що він патріот своєї країни і не має відношення до бойовиків або ваххабітів. Виноградов також зазначив, що його ніколи не притягали до адміністративної або кримінальної відповідальності.

За даними ТАСС, в ході обшуку вдома у Виноградова знайшли та вилучили зброю. Чиновник заявив, що вона зберігалося законно - всі ліцензії та дозволи у нього є.

Читайте також: Другого сина Каддафі засудили до страти

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Виноградов є фігурантом справи про вбивства начальника експлуатаційної газової служби Кізлярского району "Дагестангазсервіс" та заступника начальника ЦПЕ при МВС по Дагестану, замаху на вбивство заступника голови адміністрації Кизляра і фінансуванні тероризму.

Іншими фігурантами цієї справи є депутат Народних зборів Дагестану Сагід Муртазалієв і Омар Асадулаев. За словами офіційного представника Слідчого комітету Володимира Маркіна, вони ховаються за межами Росії і найближчим часом будуть оголошені в розшук.