Служба безпеки України спільно з Головною військовою прокуратурою затримала співробітника відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки ГУ СБУ.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зловмисник систематично вимагав з підприємців, які діяли у сфері надання інформаційних послуг, гроші та дорогу комп'ютерну техніку. У разі незгоди він погрожував створенням перешкод у веденні бізнесу та вилученням високовартісного обладнання.

Під час обшуку житла хабарника було вилучено незаконно отриману комп'ютерну техніку, планшети, ноутбуки і гроші.

Читайте також: У столиці підполковника міліції спіймали на хабарі в 45 тис. грн

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слід зазначити, що корумпований співробітник СБУ нещодавно пройшов тестування та співбесіди на посаду слідчого-детектива Національного антикорупційного бюро України.

За численними фактами злочинної діяльності зареєстровано кримінальне провадження за одержання неправомірної вигоди службовою особою.