У центрі Києва на вулиці Інститутській торговці шаурмою і кава влаштували "аморальну торгівлю".

Про це написав директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Вчора спостерігав дуже" естетичну "картину. На Інститутській - алеї Героїв Небесної Сотні стояло 6 автомобілів, які займались торгівлею перед виходом зі станції метро. У тому числі в тих місцях, де гинули герої", - повідомив Білоцерківець.

Читайте також: Херсонських підприємців зловили на незаконній торгівлі з Росією

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чиновник підкреслив, що вважає торгівлю на Інститутській аморальною.

"Для мене це місце сакральне, а така ситуація просто аморальна. З цієї причини нульова зона міста повинна бути без пересувної торгівлі", - підкреслив Білоцерківець.

"Ми не проти кавоварок, а проти безконтрольної і хаотичної торгівлі, яка перетворює Київ на базар-шанхай", - додав чиновник.