Волонтерська організація "Армія SOS" передала в Широкине морським піхотинцям планшет з картами, аптечки, оптику, маскувальні сітки, вологі серветки, воду, булочки.

Як повідомляє активістка організації Аліна Міхайлова на своїй сторінці у Facebook, ця поїздка не була запланованою, тому передали морпіхам небагато речей.

Вона розповіла, що організація два дні чекала запчастини на поламану машину у Маріуполі, тому відвідали морських піхотинців.

Нагадаємо, що два дні тому бійці батальону "Донбас" вийшли з Широкиного, але пообіцяли повернутись за п'ять днів. Екс-комбат, нардеп Семен Семенченко розказав, що вихід з населеного пункту добровольчих батальйонів засекретили у Генштабі.

Читайте також: В першому ж бою морські піхотинці в Широкиному "дали прикурити" терористам (відео)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Потім представник Генштабу Розмазнін розказав, що до патрулювання Широкиного допустять міліцейські загони терористів "ДНР", але потім цю інформацію спростували.

Нагадаємо, що за результатами телефонних переговорів між президентом Петром Порошенком,главою Франції Франсуа Олландом та канцлером Німеччини Ангелою Меркель ОБСЕ доручили до 3 серпня розробити план демілітаризації Широкиного.