Захисник підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука заявили, що у вбивстві замішані спецслужби.

Таку думку висловив адвокат Андрій Федур.

"Я вважаю, що вбивство Олеся Бузини скоїли співробітники спецслужб. Яка причина і яка мета цього, для чого це зробили і хто організовав цю провокацію - це робота прокуратури, міліції та інших правоохоронних органів. Це сьогодні моє глибоке переконання", - сказав він.

Читайте також: Нардепи підтримали обвинувачених у вбивстві Бузини (фото)

Також Федур зазначив, що правоохоронці сфальсифікували результати судмедекспертизи, яка нібито доводить причетність його підзахисних до вбивства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому адвокат підкреслив, що препарати необхідні для проведення експертизи такого рівня в Україні не сертифіковані, а значить, їх не могло бути в розпорядженні МВС.

Крім цього, захист вважає, що опис зловмисників свідком вбивства, не схожий на жодного з підозрюваних.

При цьому Федур повідомив, що, беручи до уваги дані факти, адвокат попросив суд змінити вирок. Проте суд відмовився розглянути це клопотання.