Мешканка Курської області Долгополова Анастасія погрожує президенту Володимиру Путіну спалити врожай зерна.

Як повідомляє Кореспондент, жінка не отримала жодної підтримки від держави для своєї справи.

Дівчина записала відповідне відеозвернення до глави російської держави Володимиру Путіну. Вона розказує, що завела господарство, коли дізналась про введення санкцій проти Росії.

Також їй відмовили в кредитах державні банки Сбербанк і "Россельхозбанк", а пізніше в допомозі відмовила і місцева влада.

Вона зустрічалась з губернатором Хрульовим Віктором, який віддав їй склад, але невдовзі його спалили. Дівчина розказала, що залишки від складу сдали на металолом за наказом того ж губернатора.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Незважаючи на це, їй все ж вдалося засіяти 60 гектарів землі, проте не залишилося коштів на збирання врожаю і місця для зберігання.

"Вирішили спалити це поле, оскільки виходу іншого у нас немає. Продати перекупникам за копійки? Сенсу не бачу. Зроблю я це публічно, викличу журналістів. Для того, щоб інші люди, які хочуть пов'язати своє життя з фермерським господарством, подумали: а чи потрібно їм це", - заявила фермер.

Читайте також: Російські "Хрюши против" почали рейд за "санкційними продуктами" (фото)

Анастасія повідомила, що президентські компанії підтримки фермерів не працюють.

Нагадаємо, що вчора президент Володимир Путін підписав указ про знищення продуктів країн, які ввели санкції проти Росії.