Голова Інформаційного відділу Української православної церкви Московського патріархату єпископ Климент заявив, що "тролінг" є великим гріхом, за який буде небесна кара.

"Крім залежностей, які часто виникають у активних користувачів соцмереж, покаяння поширюється не тільки на реальні, а й віртуальні образи. Якщо Господь в Євангелії від Матвія говорить про згубність гріховних помислів, то, наприклад, так званий "тролінг" є абсолютно усвідомленим гріхом, який вимагає покаяння", — заявив єпископ.

Єпископ зазначив, якщо вихована та зразкова у поведінці людина веде дискусії в інтернеті із застосуванням грубощів до опонента, це свідчить про "серйозні духовні проблеми".

Читайте також: Керівництво податкової задарма їздить на "Лексусах" Клименка – "Схеми"

Нещодавно представники церкви заявили про мобілізацію священників. 400 отців погодились поїхати на Донбас для проведення духовних настанов бійцям.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тролінгом звуться інтернет-повідомлення, які викликають своєю присутністю гнів у інших користувачів, а також провокують до сварок та суперечок.