У Луцьку Волинської області доцента однієї з кафедр Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки засудили до трьох з половиною років ув'язнення за хабарництво.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Правоохоронці затримали чоловіка ще у грудні минулого року. Під час досудового розслідування встановили вчинення цим педагогом 31 факту вимагання грошей у студентів. За залік і вдалий захист дипломної роботи зловмисник вимагав 6,8 тисяч гривень.

Читайте також: Декана Чернівецького нацуніверситету зловили на хабарі (фото)

За підсумками рішення Луцького районного суду доцента визнали винним у злочині. За хабарі зі студентів він проведе за гратами три з половиною роки. Також суд позбавив його права протягом трьох років приймати іспити і заліки у студентів вищих навчальних закладів. Педагог більше не може бути науковим керівником студентів при написанні дипломних робіт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще