Петербурзьке управління з протидії екстремізму вирішило перевірити фотографії відомої російської телеведучої Ксенії Собчак в образі церковнослужителя, повідомляє кіровський юрист Ярослав Михайлов. Після його заяви саме почалося розслідування.

Пан Михайлов опублікував у Facebook документ за підписом виконувача обов'язків начальника УВС по Північному адміністративному округу.

На думку Ярослава Михайлова, фотографія телеведучої в церковному одязі і з накладною бородою ображає почуття віруючих.

Читайте також: Собчак покрасувалась на фестивалі в Сочі в українській вишиванці

Юристи, що представляють інтереси Ксенії Собчак, просили слідчих припинити перевірку стосовно телеведучої.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вони наголошували, що костюм священика Собчак купила в магазині карнавального одягу, готуючись до репортажу для журналу "Сноб", у зв'язку з чим його не можна вважати одягом священнослужителя.

Собчак може загрожувати штраф у розмірі до 300 тисяч рублів (близько 4800 доларів), виправні роботи або позбавлення волі на рік.