Сьогодні о 02:32 ночі було підпалено офіс комунального підприємства "Київтранспарксервіс". Невідомі зловмисники кинули у вікно другого поверху дві пляшки з запалювальною сумішшю — одна з них влучила у робочий кабінет, повідомляє прес-служба.

За інформацією прес-служби, у результаті приміщенню було завдано чималої шкоди, знищено документи й техніку.

"Пожежу було швидко локалізовано й ліквідовано. Працівники МНС констатували навмисний підпал будівлі. Наразі органами МВС вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом злочину", — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пожежа у Черкаському театрі: збитки 83 мільйони гривень

Директор "Київтранспарксервіс" вважає, що нові прозорі та законні правила у галузі паркування, не всім до вподоби.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Багато хто з нечистих на руку підприємців, чиї статки виросли на корупційних зв'язках та правопорушеннях, хотіли б жити й працювати по-старому. Вони чинять активний опір реформам, не бажають розуміти, що до минулого нема вороття, тому вдаються до тиску та залякувань. Спроби використання адмінресурсу, нападки з боку окремих представників депутатського корпусу, "чорна" кампанія в ЗМІ, аж ось тепер – підпал нашого майна – ось їх брудний арсенал" - заявляє Володимир Першин.