Інвестиційна компанія колишнього мера Києва Леоніда Черновецького CIG інвестувала $ 1 млн в ізраїльську мобільну платформу для дітей KIDO'Z.

Додаток може зберігати перевірені ігри, програми та сайти, контент яких безпечний для дітей. Також воно здатне захистити пристрій від небажаного дитячого втручання - віддалених програм і дзвінків, випадкових покупок і т.д. Додаток доступний в декількох мовних версіях для людей різного віку.

Варто відзначити, що в 2013 році стартап вже залучив $ 1,2 млн інвестицій від LOOLVentures і трьох приватних інвесторів.

Читайте також: В Одесі створили тревел-стартап, що дозволяє дізнатися про курорт від місцевих

У команді проекту є вихідці з країн колишнього СРСР, які емігрували до Ізраїлю. Вони відповідають за технічну частину проекту.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Очікується, що незабаром команда проекту поповниться українськими фахівцями. Засновники та менеджмент проекту вже шукають гідних кандидатів на українському ринку.